söndag 28 april 2013

Hokus pokus!

Rena trolleriet! Den tristaste kopp kan bli hur pigg som helst med dekaler och lite guld. Nu i veckan ska jag pimpa keramik som kommer bli glada av en make over.
När kopparna är glaserade och klara sätter man på dekalerna som klistermärken. Man bränner dem en tredje gång, nu endast i ca. 800° så håller de sedan för diskmaskin mm.

Jag har äntligen fått till en rosa, eller kanske snarare lila... Hur som helst blev den hyfsad men inte helt 100. Fortsättning följer där.

De 3 staplade kopparna ni ser kommer hamna på mitt jobb efter pimpningen. Kontoret på S-Line office är en ganska stilren miljö som kommer må gott av koppar med lite rosor, fjärilar och guld. Hoppas chefen håller med :-).

Kram
Camilla




söndag 21 april 2013

Lera och snyggnaglar

...en kombo jag inte trodde kunde fungera. Men det gjorde det!
Jag har alltid varit rädd för att det ska vara i vägen ska ge fula märken. Men voila!

Jag har inte varit på hemmaplan så mycket de senaste veckorna, sist var det New York och innan det var det Strömstad en vecka. Så under tiden har jag målat med gel-lack som härdas under en enkel UV lampa. Så nu kan jag blaska på med glasyrer och vatten utan att naglarna går sönder hela tiden. Ruskigt bra grej!!

Tjingeling!



 
 

 

Visst var det härligt väder idag!
Jag önskar mig ett utekök. Vill ha!
 

Bosse i pelargondjungeln!